Marian Preda demisionează de la şefia Fundaţiei Mişcarea Populară

Publicat de actualitati-arad in 10 Jun, 2014 | Parerea ta

predaMarian Preda a anunţat că, din motive personale, şi-a depus, marţi, demisia din funcţia de preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, precizând că pleacă din această funcţie cu convingerea că nu este posibilă o schimbare din interior a clasei politice din România.

”În data de 10.06.2014, mi-am depus, din motive personale, demisia din funcţia de Preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară. Mă retrag din fruntea Fundaţiei cu satisfacţia că în cele 14 luni în care am condus-o, alături de membrii fondatori, de echipa tehnică, de coordonatorii judeţeni, de voluntari, de cei peste nouă mii de membri şi cu sprijinul celui care a generat proiectul, dl. Preşedinte Traian Băsescu, am făcut din Fundaţia Mişcarea Populară o instituţie cunoscută şi respectată, un vector important al promovării valorilor, principiilor şi soluţiilor de centru-dreapta în spatiul public din România”, se arată într-o declaraţia a lui Marian Preda remisă agenţiei Mediafax.

El le mulţumeşte tuturor pentru sprijinul acordat, pentru contribuţia comună la acest proiect.

Marian Preda mai precizează că, personal, aşa cum a făcut înainte de a intra în acest proiect şi pe parcursul lui, va continua să promoveze în societatea civilă principiile, valorile şi soluţiile de centru-dreapta, meritul, munca, libertatea, adevărul, echitatea, interesul national, valorile euro-atlantice.

Preda spune că pleacă din fruntea Fundaţiei ”cu convingerea că nu este posibilă o schimbare din interior a clasei politice din România, că ea va trebui să vină din exterior”.

”Nu mă retrag, însă, într-un turn de fildeş, revin în turnul de veghe al mediului academic, al societăţii civile. Sunt convins că de acolo va veni până la urmă schimbarea în bine a României”, încheie Preda.

sursa: mediafax.ro

UPDATE

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, candidat al PMP la alegerile prezidenţiale, a fost ales, marţi, preşedinte al Fundaţiei Mişcarea Populară, în urma unei şedinţe a consiliului membrilor fondatori, care şi-au exprimat această decizie prin vot.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare