Ziarul electronic al arădenilor

Mâncare de vinete cu dovlecei

Ingrediente:

o vânătă

un dovleac

o ceapă

un ardei

mărar verde

roșie și suc de roșie sau puțin bulion

2-3 linguri ulei

sare, piper

Mod de preparare:

Se spală și curăță legumele. Ceapa se taie și se călește în puțin ulei. Când este transparentă se adaugă ardeiul, vânăta și dovleacul. Se asezonează cu sare și piper, se adaugă roșia fără coajă tăiată cubulețe și puțin bulion și se  lasă să fiarbă până se înmoaie toate legumele . La final se pune mărarur verde tocat mărunt. Este foarte bună caldă, dar ți rece. Se poate mânca cu orez, cartofi sau pe pâine prăjită.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.