Mâncare de țelină

Publicat de actualitati-arad in 21 Mar, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

o țelină mare, două rădăcini de pătrunjel, 2 morcovi, o ceapă, 250 ml suc de roșii, verdeață, sare, ulei

Mod de preparare:

Se spală bine sub jet de apă rece tot zarzavatul și se curăță. Țelina se taie cubulețe, pătrunjelul și morcovii, rondele, ceapa solzișori.

Se pun într-un vas uns cu două linguri de ulei, se amestecă cu sucul de roșii și sarea. Peste legume se toarna 200 ml apă clocotită. Se dă vasul la cuptor și se lasă să fiarbă înăbușit, la foc mic, peste 30 minute.

Când este aproape gata se adaugă și frunze de țelină și pătrunjel tocate. În cazul în care nu aveți verdeață proaspătă, se poate pune verdeață uscată, pătrunjel și busuioc.

sursa: bucataras.ro

 

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare