Ziarul electronic al arădenilor

Mâncare de fasole verde cu leurdă

Ingrediente:

un kg. fasole verde

5-6 roşii

o ceapă

două legături leurdă

3 linguri ulei

vegeta, sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Fasolea se curăţă, se spală şi se rupe bucăţi potrivite. Roşiile se toacă cubuleţe.

Într-o cratiţă se căleşte ceapa în ulei 3-4 minute.

Se adaugă vegeta şi piper.

Se adaugă fasolea, se completează cu apă şi se fierbe 20-25 minute.

Se adaugă roşiile şi leurda tocată şi se mai fierbe 5 minute.

Se introduce în cuptorul preîncălzit pentru 25-30 minute până scade zeama.

Se potriveşte de sare şi piper.

Se serveşte caldă, dar este bună şi rece.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.