Mamă și fiică, regăsire după 25 de ani

Publicat de actualitati-arad in 05 Dec, 2014 | Parerea ta

61606071O mamă din localitatea arădeană Hunedoara Timișană și-a regăsit după 25 de ani fiica de care nu mai știa nimic. Fata care locuiește în Canada a venit de urgență în țară.

Despărțirea lor, încă învăluită în mister, s-a produs în 1990 când, la doar câteva luni după naștere, Andreea a fost furată din spital. Acum, fata care locuieste în Canada a venit de urgență în țară.

Andreea s-a născut pe 16 noiembrie 1989 într-o comună din județul Timiș. În ianuarie 1990 pe când era un bebeluș s-a îmbolnăvit. Mama a dus-o la spital, la fel și pe surioara ei, în vârstă de 4 ani.

Femeia s-a întors după fete, dar Andreea nu mai era. Medicii i-ar fi spus atunci că a făcut o formă severă de pneumonie și s-a stins.

Cocuța Buzatu, mama Andreei: „Le-am lăsat acolo o vreme că trebuia să merg să muncesc, altfel nu aveam pâine. Cand m-am întors după fete numai pe Petronela am găsit-o, Andreea nu mai era. Mi-au zis că a murit“.

Femeia a încercat să-i găseasca trupul însa toate eforturile au fost în zadar. Nimeni nu știe cum a dispărut Andreea. Cel mai pobabil, a fost furată.

Cert este că fata a fost înfiată de niște canadieni cărora li s-a spus că a fost abandonată.

Cocuța Buzatu, mama Andreei: „Eu nu m-am împăcat cu ideea. Am știut că e în viață. Că Dumnezeu are grijă de ea. Și ne-am regăsit pe Facebook“.

Cele două au devenit, fără să știe că sunt mamă și fiică, prietene pe o pagină dedicată României. Au început să discute între ele folosind un program de traducere și, din aproape în aproape, valul unei povești incredibile s-a dat la o parte.

Andreea Dawn, fiica femeii: „A fost emoționant pentru mine. Am stat și ne-am uitat una la alta, am plâns. 25 de ani de întrebări. Toată viața am căutat și în câteva secunde a fost gata“.

Andreea spune că părinții ei adoptivi au încercat fără succes să îi afle trecutul.

Andreea Dawn: „A fost ciudat. Părinții mei canadieni au venit în România la un an după ce m-au adoptat și au căutat certificatul meu de naștere și pe familia mea și nu au găsit nimic. Vreau să știu de ce doctorii au spus că sunt moartă și dacă mai sunt și alți copii în situația mea”.

Chiar și în ultima clipă viața le-a încercat pe cele două. Abia întoarsă în țară, în casa părintească fata a fost victima unui accident stupid.

Ai ei au vrut să aprindă focul, dar soba a explodat. Așa că tânăra a suferit arsuri. Nici măcar acest ghinion nu poate să îi umbrească fericirea că și-a regăsit mama.

sursa: www.stirileprotv.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare