Mamă și fiică, prinse la furat în supermarket

Publicat de actualitati-arad in 12 Feb, 2013 | Parerea ta

supermarketO femeie și fiica ei au fost prinse la furat într-un supermarket din municipiul Arad, ele fiind observate cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Jandarmii au fost sesizați că două persoane au furat diverse produse dintr-un complex comercial situat în municipiul Arad, pe strada Banu Mărăcine.

La faţa locului, jandarmii au identificaat cele două persoane, iar în urma verificărilor a rezultat că acestea sunt mamă şi fiică. Femeia are 44 ani, iar fiica ei are 13 ani, cele două fiind domiciliate în judeţul Sălaj.

„Ele au fost observate prin intermediul camerelor de supraveghere în timp ce sustrăgeau de pe rafturi produse cosmetice şi DVD-uri cu muzică, pe care apoi le-au ascuns în îmbrăcăminte. Au trecut de casele de marcat fără a plăti, însă au fost oprite la ieşirea din magazin“, a precizat Emilia Fînață, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Prejudiciul, în valoare de 303 lei, a fost recuperat integral, iar jandarmii au întocmit în acest caz actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare