Ziarul electronic al arădenilor

Majoretele de la CS Mistral Arad, pe podium în Grecia

La sfârşitul lunii august a fost organizată prima ediţie a Campionatului  Internaţional de Majorette şi Twirling în Grecia, pe insula Evia, orasul Edipsos.

Au participat sportive de la mai multe cluburi, din Ungaria, România şi Serbia. Concursul a fost organizat şi susţinut de oficialităţile locale din Edipsos. Prin acest concurs ei doresc să promoveze această ramură sportivă pe plan local şi national. Concursul a  fost o reusita si a reprezentat o ultima etapa de pregatire a sportivilor inaintea Campionatului European din Anglia, luna octombrie.

Sportivii de la Clubul Sportiv Mistral Arad s-au clasat pe primul loc la traditional si exhibition grup, de asemenea cu medalii de aur s-a intors si Rebeca Varga la rythmik twirl juniori, Davina Nascu rythmik twirl cadeti, Miruna Crisan accesorii solo cadeti.

Pe locul doi s-a  clasat Daria  Haristiade la rythmik twirl junior si Corina Ijac la rythmik twirl seniori.

Pe locul trei s–a clasat Anita Corlan la solo pompon juniori.

In perioada 6 – 10 octombrie 2016 se desfasoara Campionatul European de Majorete in orasul Crawley, Anglia.

La acest Campionat European s -au calificat si sportivii Clubului Sportiv Mistral din Arad la doua sectiuni de grup: traditional si exibition juniori, unde evolueaza 14 fete.

Trei sportivi la catogoria cadeti vor reprezenta Romania la accesorii solo.

Clubul Sportiv Mistral face inscrieri din 13 septembrie la grupele de incepatori in zilele de marti si joi intre orele 15.30 – 18.00, la sala de sport a Colegiului Csiky Gergely, primele doua antrenamente fiind gratuite.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CS Mistral Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *