Maia Morgenstern, la Teatrul de Vară din Arad

Publicat de actualitati-arad in 14 Jun, 2016 | Parerea ta

maia morgenstern spectacolMiercuri, 15 iunie, începând cu ora 20.00, Maia Morgenstern vine la Teatrul de Vară cu spectacolul “Între ciocan şi nicovală”.

Spectacolul este o adaptare după „Fierarii” şi prezintă povestea unui fierar ungur care află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui român, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic.

Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului.

Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte unguroaica ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune.

Comedia trăznită “Între ciocan şi nicovală”, în regia lui Horaţiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului.

Alături de Maia Autorul piesei “Între ciocan şi nicovală” este sârbul Milos Nikolici, traducerea îi aparţine lui Simeon Lăzăreanu, scenografia este semnată de Mara Miu şi muzica de George Marcu.

Spectacolul este adus la Arad de Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Cultural Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare