Ziarul electronic al arădenilor

Mai multe modalități de plată pentru facturile de apă rece și canalizare

facturaConsiliul Judeţean Arad şi Compania de Apă Arad vin în întâmpinarea arădenilor pentru simplificarea procedurilor de plată a facturilor de apă şi canalizare. În acest sens, Compania de Apă va tipări facturi cu cod de bare, pentru a veni în sprijinul abonaţilor săi, care vor avea astfel mai multe variante de a plăti serviciul de apă şi canalizare decât până în prezent.

“Este un pas normal, în conformitate cu cerinţele unei societăţi moderne, unde factorul de timp este esential. Mulţii dintre arădenii cu care m-am întâlnit mi-au solicitat acest lucru. Este o cerinţă a lor să poată plăti în mai multe unităţi bancare”, a declarant Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Clienţii Companiei de Apă vor putea astfel plăti facturile prin scanarea codurilor de bare de pe facturi în cadrul casieriilor Companiei de Apă, al unităților bancare și la aparatele bancare multifuncționale, prin internet banking și ATM-uri bancare, unde Compania de Apă are încheiate convenţii pentru efectuarea plăţilor.

Plata facturilor se va putea face însă, ca şi până acum şi la casieriile Companiei de Apă din oraş şi judeţ, unde clienţii pot achita facturile în numerar sau cu cardul.

Noile facturi cu cod de bare vor fi distribuite, la fel ca şi până acum, prin poştă sau de către angajaţii companiei, în localităţile din judeţ.

Noul model de factură va conţine două coduri de bare: unul pentru achitarea facturii curente şi unul pentru achitarea valorii totale.

(Pe verso factură vor fi tipărite băncile cu care Compania de Apă are încheiate convenții pentru efectuarea plăților)

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *