Mai multe locuri în clasa pregătitoare la „Țichindeal“ și „Informatică“

Publicat de actualitati-arad in 11 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaAvând în vedere situaţia creată la Colegiul Naţional ”Preparandia – Dimitrie Ţichindeal” Arad referitoare la depăşirea numărului de solicitări privind înscrierea în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2016-2017 faţă de numărul de locuri şi clase aprobat prin planul de şcolarizare, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad a soluţionat această situaţie prin aprobarea înfiinţării celei de-a patra clase pregătitoare şi prin suplimentarea numărului de locuri în clasele pregătitoare.

Prin urmare, în şedinţa Consiliului de Administraţie al ISJ Arad din data de 11.03.2016, s-a hotărât aprobarea unui număr de 105 locuri pentru clasele pregătitoare pentru anul şcolar 2016-2017 la Colegiul Naţional ”Preparandia – Dimitrie Ţichindeal” Arad, fiind astfel soluţionate toate cererile de înscriere ale copiilor care îndeplinesc cel puţin un criteriu cumulativ, conform criteriilor specifice de înscriere stabilite de Consiliul de administraţie al Colegiului.

În aceeaşi şedinţă a Consiliul de Administraţie al ISJ Arad, s-a hotărât suplimentarea planului de şcolarizare cu încă o clasă pregătitoare (înfiinţarea celei de-a cincea clase pregătitoare) la Liceul Naţional de Informatică Arad, ţinând cont de numărul mare de solicitări de înscriere a copiilor din circumscripţia şcolară.

Menţionăm faptul că înscrierile la clasa pregătitoare continuă conform calendarului până în data de 18 martie 2016 inclusiv, până în acest moment fiind înscrişi 2604 copii.

În data de 18 martie 2016, la finalul perioadei de înscriere în clasa pregătitoare, Consiliul de administraţie al ISJ va analiza numărul de solicitări de înscriere în clasa pregătitoare pe fiecare unitate de învăţământ şi va ajusta planul de şcolarizare prin suplimentarea numărului de locuri, dacă va fi cazul.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare