M10 se organizează la Arad

Publicat de actualitati-arad in 03 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPartidul M10 a demarat procesul de constituire a Organizației Județene Arad, fiind în curs formarea Biroului Politic Județean (BPJ) și a Comisiei Județene de Integritate și Arbitraj (CJIA).

În conformitate cu legea, până la momentul desfășurării alegerilor interne, președinții Birourilor Politice Județene sunt numiți de către Comitetul de Inițiativă Națională (CIN), dar nu înaintea deciziilor de evaluare ale Comisiei Naționale de Integritate și Arbitraj (CNIA), conform articolului 53 din Statutul partidului: „…CNIA avizează selecția și promovarea în partid și pe functii publice, prin decizii care sunt obligatorii…”.

În urma primelor decizii de evaluare ale Comisiei, au fost response un număr de candidaturi, printre care și cea a coordonatorului grupului de inițiativă M10 Arad. Motivele pentru care Comisia poate respinge o candidatură sunt legate de integritatea candidatului, imaginea publică neconformă cu principiile și valorile exprimate de M10, lipsa de consecvență politică a acestuia (trecerea de la un partid la altul, cu orientare ideologică și acțiune politică opuse), incompatibilitate etc.

M10 își reafirmă angajamentul de acrea o structură politică formată din oameni din afara stablismentului politic actual, capabilă să contribuie la schimbarea actualei clase politice corupte și incapabile.

M10 este consecvent viziunii sale în ceea ce privește numirea în funcții interne sau externe a reprezentanților partidului, după criteria stricte, asumate în Carta de Valori.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al M10 Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare