Ziarul electronic al arădenilor

Lupaș: Dacă respectă arădenii, administrația locală va remedia deficiențele canalizării pluviale

comunicat presaPloile din ultimele zile au arătat deficiențele majore ale sistemului de canalizare pluvială.

„Am atras atenția asupra unor probleme grave ale sistemului de canalizare la pasajul Micălaca, din zona Billa. Primăria și Compania de Apă-Canal au analizat problema ridicată de mine anul trecut însă constatăm cu toții că situația nu s-a îmbunătățit.

Cred că se impune ca specialiștii din Primărie și Apă-Canal să facă o analiză tehnică a punctelor cu probleme din oraș, iar administrația locală să găsească fondurile necesare și să intervină pentru a remedia deficiențele.

Este inadmisibil ca în Arad să avem probleme majore în trafic la fiecare ploaie abundentă! Nu vreau să politizez această problemă dar nici nu putem să o lăsăm nerezolvată.

Orașele civilizate știu să rezolve astfel de probleme. Cred că trebuie să respectăm cetățenii, așa cum administrația știe să le impune taxe și impozite mari trebuie să fie capabilă să găsească soluții eficiente”, a declarat Marin Lupaș, consilier local independent.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Marin Lupaș, consilier local independent. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.