Ziarul electronic al arădenilor

Luna plină de teatru, la Arad: ,,Crima din strada Lourcine”, primul spectacol

Duminică, 8 ianuarie 2017, la Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad  dăm startul  spectacolelor din cadrul proiectului  Luna plină de teatru, ediția a V-a.

Spectacolul care va deschide ediția din anul 2017 a Lunii pline de teatru este ,,Crima din strada Lourcine”, de Eugene Labiche, în traducerea Violetei Popa. Regia poartă semnătura lui Alexandru Mâzgăreanu, decorul este realizat de Romulus Boicu, costumele sunt create de Alexandra Mâzgăreanu iar muzica este compusă de Alexandru Suciu.

Piesa este o comedie bulevardieră și îi are în distribuție pe actorii: Ștefan Statnic – Lenglumé, Cecilia Lucanu – Donat – Norine, Alex Mărgineanu – Mistingue, Marian Parfeni – Justin și Ioan Peter – Portand.

În perioada 8 ianuarie – 9 februarie,  preţul  unic al unui bilet la teatru este de 7  lei, indiferent de categoria de vârstă sau de locul din sală.

Accesul la spectacole se va face exclusiv pe baza biletului, întrucât abonamentele stagiunii 2016/2017 nu sunt valabile pentru programul  Luna plină de teatru.

Biletele se vor pune în vânzare în data de 3 ianuarie 2017.

Agenţia  teatrului va fi deschisă după  următorul program: de marți  până vineri între orele 10.00 – 14.00 şi 17.00 -19.00, iar sâmbăta şi duminica de la 10.00 la 12.00 şi de la 17.00 la  19.00.

De asemenea, spectatorii pot achiziționa bilete și online accesând platforma www.biletmaster.ro.

Vă aștepăm cu drag la teatru și în 2017!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: „Luna plină de teatru“, la Arad. PROGRAM

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *