Lucian Riviş Tipei, amendat după ce a fost reclamat de soţie că a bătut-o

Publicat de actualitati-arad in 28 May, 2014 | Parerea ta

tipeiPrim-vicepreşedintele organizaţiei municipale Arad a PDL, fostul deputat Lucian Riviş Tipei, a fost amendat cu 200 de lei de jandarmi, după ce soţia sa a sunat la 112 şi a reclamat că acesta a bătut-o, la faţa locului ajungând şi o ambulanţă al cărei echipaj i-a acordat îngrijiri medicale femeii.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când soţia fostului deputat PDL Lucian Riviş Tipei, care este prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale PDL Arad, a solicitat sprijin la 112, reclamând că este bătută.

La faţa locului a intervenit un echipaj al Jandarmeriei Arad, dar şi o ambulanţă, care i-a acordat îngrijiri medicale victimei.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Emilia Fînaţă, a confirmat scandalul, însă nu şi identitatea participanţilor, afirmând că nu pot fi date publicităţii numele acestora.

“În seara zilei de 23 mai, la ora 20.40, a fost înregistrat un apel la 112, făcut de o femeie în vârstă de 36 de ani, care a reclamat că este agresată de către soţ, care are 38 de ani. Când echipajul de jandarmi a ajuns la adresa indicată, în cartierul Grădişte, la faţa locului se afla o ambulanţă, victima primind îngrijiri”, a declarat Emilia Fînaţă, miercuri, pentru Mediafax.

Conform sursei citate, femeia a depus o plângere, iar jandarmii l-au amendat pe presupusul agresor cu 200 de lei pentru “participare efectivă la scandal”.

“Au fost întocmite şi acte premergătoare începerii urmărrii penale, care au fost transmise Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad”, a pecizat reprezentata Jandarmeriei.

De asemenea, cu 200 de lei a fost amendat şi un bărbat care a fost martor la scandal, rudă cu soţia lui Tipei.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că soţia fostului parlamentar are leziuni vizibile pe faţă, unde ar fi fost lovită.

Contactat de Mediafax, Lucian Riviş Tipei a refuzat să comenteze în vreun fel informaţiile. “Nu fac niciun comentariu, e o chestiune privată”, a declarat acesta.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare