Ziarul electronic al arădenilor

Lucian Riviş-Tipei acuză PSD: „Sunt mai preocupaţi de scandal decât de construcţie”

Consilierul municipal Lucian Riviş-Tipei acuză opoziţia din Arad că nu participă la dezvoltarea Aradului, aşa cum afirmă peste tot.

„Nu vedem din partea PSD decât scandaluri. Dar când e vorba să sprijine Aradul, n-am văzut nici măcar o intenţie, o încercare de a apăra interesele arădenilor.

Aceiaşi arădeni la uşa cărora au bătut întreaga campanie electorală, aceiaşi arădeni care au acum aşteptări conform promisiunilor, pentru drumuri, şcoli, sistemul de sănătate.

În schimb, reprezentanţii PSD provoacă scandaluri şi conflicte mediatice pentru a ascunde atât incapacitatea de a contribui la dezvoltarea Aradului, cât mai ales o reavoinţă”, a afirmat Lucian Riviş-Tipei.

Consilierul municipal subliniază că reprezentanţii PSD nu au nici o scuză pentru atitudinea lor.

„Cât nu erau la Putere, spuneau că n-au pârghiile necesare. Acum, sunt la guvernare, pot să ajute Aradul, Bugetul a fost finalizat, dar cifrele acestuia spun de la sine că Aradul a fost din nou marginalizat. E un buget la care Aradul contribuie mult mai consistent decât alte judeţe, privilegiate de PSD”, a completat Riviş-Tipei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de presă al PNL Arad  . actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.