LPF a demarat procedurile pentru a lansa posturile LPF TV şi LIGA 1 TV

Publicat de actualitati-arad in 22 Mar, 2013 | Parerea ta

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a demarat oficial procedurile pentru a lansa propriile televiziuni – LPF TV şi LIGA 1 TV -, care ar urma să emită de la începutul anului 2014, a declarat Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

Liga Profesionistă de Fotbal a solicitat Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) înregistrarea mărcilor LPF TV şi LIGA 1 TV, făcând astfel primul pas oficial pentru lansarea propriilor televiziuni.

Cererea de înregistrare a mărcilor LPF TV şi LIGA 1 TV a fost depusă la OSIM în data de 14 martie 2013. Pentru ambele mărci, Liga a solicitat înregistrarea în clasele “Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale”, “Telecomunicaţii” şi “Publicitate; conducerea şi administrarea afacerilor; lucrări de birou”.

Întrebat dacă Liga Profesionistă de Fotbal are ca partener un operator de cablu pentru lansarea televiziunilor, Dumitru Dragomir a spus că Liga va discuta cu cabliştii. “Să vedem dacă sunt interesaţi proprietarii de cablu. Dacă sunt interesaţi, atunci intrăm într-un parteneriat cu ei”, a mai spus preşedintele LPF.

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir a spus că televiziunile Ligii Profesioniste de Fotbal nu vor transmite numai meciuri de fotbal.

“Eu eu am planul meu să rezolv cu Federaţia să luăm şi Cupa României, să luăm şi Divizia B, să luăm tot, să facem un contract şi cu Federaţia Română de Handbal. Suntem în discuţii avansate pentru sporturile de echipă. Vom avea şi fotbal şi filme artistice şi show-uri pe teme sportive. Plus lupte K1, toate felurile de lupte”, a spus Dumitru Dragomir.

El a precizat că, dacă Adunarea Generală a LPF îi va accepta propunerile, televiziunile LPF vor emite de la începutul anului 2014.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Sport

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare