Ziarul electronic al arădenilor

Loteria fiscală: VEZI bonurile câștigătoare

loteria-fiscala-300x202O extragere Loteriei Bonurilor Fiscale, la care au participat bonurile emise între 1 şi 31 noiembrie 2016, a fost efectuată duminică, 18 decembrie.

La această extragere au ieşit câştigătoare bonurile cu valori cuprinse între 420 şi 420,99 lei emise în data de 14 noiembrie 2016.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii sunt postate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice (mfinante.ro), Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (anaf.ro) şi Loteriei Române (loto.ro) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de către deţinătorii de bonuri câştigătoare, se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului.

Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul mfinante.ro.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *