Ziarul electronic al arădenilor

Lipsă de civilizație. Ce mai aruncă arădenii în toalete

1Cârpe, materiale de igienă personală, deşeuri solide, pungi şi recipiente PVC, dar și materiale de construcţii, sunt doar câteva dintre obiectele aruncate de arădeni la toaletă, iar din această cauză apar probleme în sistemul de canalizare.

Compania de Apă Arad a făcut un apel către arădeni, pentru a nu mai arunca resturile menajere sau alte obiecte în toalete.

„În ultima perioadă, echipele Companiei de Apă Arad au fost solicitate la zeci de intervenţii pentru a desfunda canalizarea oraşului. Angajaţii Companiei de Apă au scos din canalizare cârpe, materiale de igienă personala, deşeuri solide, pungi şi recipiente PVC, materiale de construcţii, grăsimi şi seuri animale, uleiuri alimentare sau auto. Toate acestea înfundă sistemul de canalizare, se reduce astfel capacitatea de preluare a apelor uzate menajere şi se ajunge ca funcţionarea staţiilor de pompare ape uzate să fie blocată“, au spus cei de la Compania de Apă Arad.

Compania de Apă a mai anunțat că vine în sprijinul arădenilor, ori de câte ori apar probleme la sistemul de canalizare din cartiere, însă roagă populaţia să nu arunce resturile menajere sau alte obiecte în toalete, deoarece acestea pot înfunda canalizarea.

Dispeceratul Canal al Companiei de Apă Arad poate fi apelat în caz de nevoie de luni până duminică, între orele 7.00- 23.00.

23

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *