Licitaţie pentru locuri de parcare în Micălaca

Publicat de actualitati-arad in 28 Aug, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrimăria Arad va scoate la licitație mai multe locuri de parcare marcate şi numerotate în cartierul Micălaca.

Astfel, vor fi licitate locurile de parcare din zona blocurilor 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 şi 367. Licitaţia va avea loc în 19 septembrie, la ora 9.00, în sala cinematografului Arta, de pe str.Vasile Alecsandri.

Pentru participarea la procedura de licitare, cei interesași trebuie să depună, la Primăria municipiului Arad, camera 5 (Palatul Cenad), până la data de 6 septembrie, un dosar cu mai multe documente: cerere tip, documente privind domiciliul/rezidenţa (copie B.I./C.I. sau actul de proprietate, contract de închiriere în imobilul aparţinând asociaţiei de proprietari/locatari, act de donaţie sau moştenire).

Totodată, dosarul mai trebuie să cuprindă copie după certificatul de înmatriculare a autovehiculului/autovehiculelor deţinute în proprietate sau folosinţă, documente privind dreptul de folosinţă (utilizare) a autovehiculului (contract de leasing, act de donaţie, act de moştenire, contract de comodat).

De asemenea, la dosar va fi depus certificatul de încadrare într-o grupă de handicap (dacă este cazul), dovada că solicitantul este veteran de război sau beneficiar al Decretului – Lege nr. 118/1990 (dacă este cazul) și cupon de pensie (soţ+soţie) pentru acordarea reducerii în cazul pensionarilor cu o pensie medie sub salariul minim pe economie.

Solicitantul mai trebuie să depună la dosarul pentru licitație o declaraţie pe propria răspundere că nu deţine garaj amplasat pe domeniul public.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare