Licitație pentru cornurile elevilor din Arad

Publicat de actualitati-arad in 01 Aug, 2013 | Parerea ta

cornConsiliul Judeţean Arad a lansat procedura de achiziţie publică a contractului pentru distribuirea produselor de panificatie pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum şi copiilor din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore, din judeţul Arad, în anul scolar 2013-2014.

Conform anunţului publicat de Serviciul Electronic de Achiziţii Publice, se are în vedere achiziţionarea a 7.755.968 porţii a 80 gr/porţie. Valoarea zilnică este de 0,31 lei/produs/copil/zi, fără TVA.

Valoarea estimată a constractului depăşeşte 2,4 milioane lei, fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 16 septembrie.

Operatorul care va câştiga această licitaţie trebuie să asigure şi transportul produselor la grădiniţe şi şcoli, zilnic, bisăptămânal sau săptămânal.

Pentru grupele speciale de consumatori – copii cu diabet, se va asigura regimul alimentar prescris de medicul specialist.

De asemenea, la cererea motivată a părinţilor, copiii care suferă de intoleranţă la gluten şi/sau lactoză, dovedită cu acte medicale, vor beneficia de produse lactate şi de panificaţie care nu conţin gluten/lactoză, în limita unei valori zilnice de 1,17 lei/elev sau preşcolar.

În județul Arad sunt 44.068 copii şi elevi în învăţământul preşcolar, care vor primi, în anul şcolar 2013-2014, cornuri sau batoane ori produse derivate: covrigi simpli sau biscuiţi uscaţi.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Economic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare