Ziarul electronic al arădenilor

Liberalii l-au lansat oficial pe Negrei pentru un nou mandat în fruntea comunei Vinga

lansare vinga (5)Candidatura lui Ioan Sorin Negrei, primarul în exercițiu al comunei Vinga, pentru un nou mandat în fruntea comunei, a fost lansată oficial, joi seara, în fața cetățenilor și în prezența mai multor lideri ai PNL Arad.

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, spune că se bucură că și la Vinga liberalii au o echipă serioasă și puternică, dar și un candidat care a performat în administrația publică în cei patru ani de mandat.

„Mă bucur că și la Vinga avem o echipă serioasă și puternică. Avem, totodată, și un candidat la fel de serios, care a demonstrat că se pricepe la administrație și care a performat în cei patru ani de mandat în fruntea comunei.

Partidul Național Liberal demonstrează în aceste zile că vine în fața cetățenilor cu oameni serioși, pentru care respectul față de cetățeni este cel mai important factor. Cu siguranță, domnul Negrei și echipa acestuia, alături de echipa pe care PNL o propune pentru Consiliul Județean, nu îi vor dezamăgi pe cetățenii acestui județ”, spune liderul PNL Arad.

La evenimentul de lansare au participat, alături de Sorin Ioan Negrei și de echipa PNL Vinga, Iustin Cionca și o parte a echipei sale pentru Consiliul Județean Arad, dar și parlamentarii liberali arădeni.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.