Levente Horvath, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

Publicat de actualitati-arad in 03 Jun, 2014 | Parerea ta

levihorvat11-226x300Levente Horvath, fost subprefect al județului Arad, a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii, decizia fiind semnată, luni, de premierul Victor Ponta.

Levente Horvath a fost director adjunct la sucursala din Arad a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi subprefect al judeţului Arad în Guvernele Boc şi Tăriceanu.

Levente Horvath a fost numit în funcția de subprefect al județului Arad în ianuarie 2010, printr-un ordin semnat de fostul premier Emil Boc. Horvath a fost propus atunci de UDMR pentru funcţia de subprefect al Aradului și i-a lua locul lui Florin Remeţan, care a fost eliberat din post prin ordin al Guvernului.

Levente Horvath a mai ocupat postul de subprefect al Aradului, fiind instalat oficial în funcţie în ianuarie 2005, când prefect era Cristian Stragea.

Ulterior a fost eliberat din acest post, iar în 2009 a fost numit inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, fiind desemnat să îndeplinească, la nivelul judeţului Arad, atribuţii care intrau în sfera de competenţă a Ministerului Mediului.

Levente Horvath a ocupat postul de inspector guvernamental până în august 2013, când a fost demis tot de premierul Ponta.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare