Levente Horvath, demis din funcția de inspector guvernamental

Publicat de actualitati-arad in 01 Aug, 2013 | Parerea ta

levihorvat11-226x300Levente Horvath, fost subprefect al județului Arad, a fost eliberat din funcția de inspector guvernamental, în baza ordonanței de reducere a posturilor din ministere, inclusiv Secretariatul General al Guvernului.

Premierul Ponta a demis din funcţie 46 inspectori guvernamentali în cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG), în baza ordonanţei privind reducerea a aproape 3.000 posturi ocupate, echivalent a 4% din numărul de angajaţi, din zece ministere, inclusiv SGG.

Printre cei eliberați din funcție se află și Levente Akos Horvath, care a ocupat o funcție de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

După eliberarea, anulu trecut, în luna mai, din funcția de subprefect, Levente Horvath a fost numit inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului în aplicarea mobilității înalților funcționari publici.

Levente Horvath a fost numit în funcția de subprefect al județului Arad în ianuarie 2010, printr-un ordin semnat de fostul premier Emil Boc. Horvath a fost propus atunci de UDMR pentru funcţia de subprefect al Aradului și i-a lua locul lui Florin Remeţan, care a fost eliberat din post prin ordin al Guvernului.

Levente Akos Horvath a mai ocupat postul de subprefect al Aradului, fiind instalat oficial în funcţie în ianuarie 2005, când prefect era Cristian Stragea.

Ulterior a fost eliberat din acest post, iar în 2009 a fost numit inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, fiind desemnat să îndeplinească, la nivelul judeţului Arad, atribuţii care intrau în sfera de competenţă a Ministerului Mediului.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare