Levente Bognar a fost reales preşedinte al organizației județene a UDMR Arad

Publicat de actualitati-arad in 09 Jun, 2013 | Parerea ta

Levente Bognar a fost reales sâmbătă în funcţia de preşedinte al organizației județene a UDMR Arad, obținând circa 80 la sută dintre voturile delegaților.

La conferinţa de alegeri a UDMR Arad, care s-a desfășurat sâmbătă, la Palatul Cultural, au participat 177 din cei 276 de delegaţi care erau aşteptaţi.

Levente Bognar a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte, iar în urma scrutinului a fost reales, pentru un nou mandat de doi ani, cu majoritate de voturi: 150 pentru, 25 împotrivă, două voturi fiind anulate.

„Realegerea mea în funcţia de preşedinte al UDMR Arad este o mare responsabilitate pe care trebuie să mi-o asum faţă de comunitatea maghiară din judeţul Arad“, a declarat Levente Bognar.

Tot sâmbătă, a fost completat și Consiliul reprezentanţílor judeţeni, prin alegerea, prin vot secret, a 31 de membri, care se adaugă celor 29 membri de drept, primari, viceprimari şi consilieri. Cei 60 se vor reuni pe 27 iunie, pentru a alege noua structură de conducere, Consiliul Permanent Judeţean.

În cadrul conferinței de sâmbătă s-a propus modificarea statutului, astfel ca alegerile pentru funcția de președinte al organizației județene să fie organizate odată la patru ani, nu la doi ani cum este în prezent. Propunerea nu a îndeplinit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare