Leo Iorga are nevoie de ajutor financiar pentru o operație

Publicat de actualitati-arad in 02 May, 2014 | Parerea ta

leo irogaSolistul trupei PACT, arădeanul Leo Iorga, va fi supus unei intervenții chirurgicale de urgență pentru extirparea unei tumori cerebrale, însă are nevoie de încă 8.000 de euro pentru această operație.

În acest sens, prietenii lui au lansat mai multe apeluri pentru strângerea banilor necesari pentru efectuarea intervenției chirurgicale.

„LEO ARE NEVOIE DE NOI !!! Colegul si prietenul nostru Leo Iorga trebuie sa se supuna unei operatii IN REGIM DE URGENTA PE DATA DE 9 MAI! Operatia are ca scop extirparea unei tumori cerebrale. Pt. aceasta mai are nevoie de 8000 €. ORICE SUMA ESTE BINEVENITA! Contul in lei este deschis la BCR : RO 98 RNCB 0318 0006 7289 0001 pe numele Iorga Leonard. DOAR IMPREUNA IL PUTEM AJUTA!“, este mesajul postat, vineri seara, pe o rețea de socializare de Teo Boar.

Leo Iorga a fost diagnosticat recent cu tumoare pe creier.

În 2011, în luna februarie, Leo Iorga a fost operat pentru a i se extirpa o tumoare malignă la plămâni, după care a urmat un tratament cu citostatice.

Primul album al PACT by Leo Iorga și Adi Ordean, intitulat „Numărul Unu“, a fost lansat luna trecută, la București, la Hard Rock Cafe.

Într-un comunicat de presă al trupei PACT, remis la 1 mai, Leo Iorga menționează: „Da, am fost diagnosticat cu cancer, dar m-am tratat cu ajutorul unei echipe de medici extraordinari, cărora le mulțumesc, iar acum sunt monitorizat atent. Este o boală care nu se vindecă cu una, cu două, orice suspiciune trebuie înlăturată rapid. Am avut metastaze cerebrale care au fost tratate în septembrie 2013, fără să fi renunțat la niciun concert. Scena este viața mea și chiar dacă mi-e uneori mai dificil, urc și-mi bucur fanii! Am alături atât familia, prietenii cât și colegii de trupă, staff-ul și, în mod special, fanii care îmi dau energia și pozitivismul de care am nevoie. Într-adevăr, am avut stări de rău în ultima perioadă, dar sunt datorate medicației permanente pe care o iau, nimic mai mult. Așa că, spre dezamăgirea unora, vă așteptăm să veniți la concertele PACT și vă veți convinge!“.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare