Lasagna cu legume

Publicat de actualitati-arad in 06 May, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

vinete

roșii

zucchini

busuioc verde

sos pesto

fulgi de ardei iute

sare de mare

piper

ulei de măsline

Mod de preparare:

Se spală legumele, se feliază pe lungime zuchinni și vânăta, roșiile se taie felii groase. Se asezonează bine cu sare, piper, puțin ulei de măsline și se prăjesc pe grătar.

Într-un vas nemetalic rezistent la cuptor se așează legumele și lasagna în straturi. Între straturi se asezonează cu fulgi de ardei iute, un strat fin de pesto ca să se lipească legumele și să ia aroma de la sos. La final se pune un strat subțire de parmezan ras și se dă la cuptor, la 200 de grade, timp de 15-20 minute.

Se lasă puțin la racit și se taie pătrate mari, înainte de servire.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare