Ziarul electronic al arădenilor

Lanţul de restaurante KFC investeşte într-o nouă locaţie la Arad

Reţeaua de restaurante KFC continuă dezvoltarea în România şi investeşte 350.000 euro pentru inaugurarea unei noi locaţii în Arad, a anunţat Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria food service din România, care deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Reţeaua de restaurante KFC a ajuns astfel la 66 de unităţi, consolidându-şi prezenţa pe piaţa locală.

Cel de-al doilea restaurant KFC din Arad este situat în zona de food-court din Atrium Mall, iar odată cu această deschidere vor fi create 40 noi locuri de muncă.

„Continuăm strategia de a investi în dezvoltarea reţelei de restaurante KFC din România şi suntem încântaţi să anunţăm, cu această ocazie, inaugurarea celei de-a doua locaţii în Arad. Această deschidere ne confirmă, din nou, faptul că numărul fanilor brandului este în creştere“, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

În România, lanţul de restaurante KFC numără 66 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov. De asemenea, compania operează două restaurante la Chişinău, Republica Moldova, şi două în zona de nord-est a Italiei.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.