Lansare de carte la Grădinița P.N. Andrei Șaguna

Publicat de actualitati-arad in 20 Feb, 2015 | Parerea ta

okkGrădinița P.N. Andrei Șaguna a găzduit joi, 19 februarie, un eveniment de amploare, prilejuit de lansarea cărții „Colorăm, poezii învățăm!”, autor Cati Emilia Coleștean, profesor pentru învățmântul preșcolar în cadrul Grădiniței P.N. Andrei Șaguna.

La eveniment au luat parte cadre didactice de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, dl. Dorel Gheorghe Vidran, primarul comunei Zimandul Nou, elevi și părinți.

Într-o atmosferă destinsă, copiii au recitat versuri care se regăsesc în cuprinsul cărții și s-au purtat discuții despre importanța acestor creații în stimularea imaginației și a spiritului creator al celor mici.

Autoarea cărții, Cati Emilia Coleștean, profesor pentru învățământul preșcolar a mărturisit ce a determinat-o să aducă la lumină poeziile și creațiile proprii: „Poeziile mele s-au născut și au crescut o dată cu cei doi copii ai mei, dragoastea față de meseria mea, față de copii,dorința de a fi în fiecare zi un dascăl tot mai bun pentru ei, m-au făcut să aștern pe hârtie desenele și versurile adunate în această carte. Versurile cărții sunt simple, vesele, menite să stârnească buna dispoziție, ușor de reținut, potrivite vârstei preșcolare, iar desenele sigur vor fi colorate cu mare plăcere de cei mici”.

„Pasiune,gingășie,zâmbete… printre versuri”, scrie d-na inspector școlar pentru educație timpurie prof. Emilia Sorițeu în prefața cărții.

„Încă o dovadă că dascălii noștri iubesc copiii și se simt responsabili de viitorul noii generații”, spune d-l primar Dorel Vidran.

„Cartea a fost creată din dragoste pentru copii și prin versurile și desenele attractive, le animă micilor artiști spiritul creator și imaginația, invitându-i într-un univers pe care copiii trebuie sa-l recreeze. Felicitări și succes în împlinirea misiunii profesionale, d-na educatoare!”, spune d-na director, prof. Daniela Goldiș.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de prof. Daniela Goldiș. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

okokk (2)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare