Ziarul electronic al arădenilor

La Pîncota numai PNL are proiecte pentru viitorul orașului

comunicat presaCandidatul PNL la primăria orașului Pîncota s-a întâlnit, în ultimele săptămâni, cu mii de cetățeni cu care a discutat despre prioritățile mandatului următor și realizările ultimilor ani.

Oamenii sunt îngrijorați că proiectele bune începute de administrația locală în acest mandat nu vor fi duse mai departe.

„I-am asigurat pe locuitorii orașului nostru că PNL are pentru Pîncota proiecte importante! De fapt, suntem singurul partid care a gândit în perspectivă și are capacitatea să facă lucruri bune în oraș, fiindcă va fi susținut și în următorii patru ani de președintele Consiliului Județean, dl. Iustin Cionca.

Scopul nostru cel mai important este să aducem investitori la Pîncota, să relansăm industria locală. Construim o grădiniță nouă, construim câte un corp de clădire nou la două școli. Facem eforturi să creăm pentru tineri condițiile pe care le au la Arad, să nu mai fie tentați sau obligați să plece de acasă”, susține Monel Pîncotan, candidatul PNL la primăria orașului Pîncota.

Pîncota a fost primul oraș din județul Arad cu toate străzile asfaltate. Acum, își propune să fie, în următorii patru ani, primul oraș unde industriile vechi renasc și tinerii se orientează spre afaceri mici și mijlocii, care aduc diversitate și stabilitate orașului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *