Ziarul electronic al arădenilor

Klaus Iohannis, invitat la Târgul Economiei Arădene

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost invitat la deschiderea Târgului Economiei Arădene.

Evenimentul se va desfăşura în cadrul Săptămânii economiei şi culturii arădene, în luna mai 2018. Este organizat de Primăria Municipiului Arad, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad şi Consiliul Judeţean Arad şi Consiliul Judeţean.

Evenimentul va cuprinde o serie de acţiuni de mare anvergură şi impact, dintre care enumerăm:

Expoziţia Branduri arădene de succes;

Conferinţă internaţională: Viitorul economiei europene între Brexit şi Noul Drum al Mătăsii;

Galei Diplomaţiei la Arad;

Reuniunea oraşelor înfrăţite, partenere şi prietene cu Aradul;

Învăţământul academic arădean în context european.

Expoziţia  se va întinde pe o suprafaţă totală de 44.500 metri pătraţi (4500 mp în trei hale acoperite, 40.000 mp în aer liber) la Expo Arad International, cel mai mare complex expoziţional din România din afara Capitalei.

„Am invitat la Târgul Economiei Arădene diplomaţi, oameni de afaceri, oficialităţi ale administraţiei centrale şi locale, oameni de cultură şi personalităţi din sfera academică din România, Republica Moldova, Republica Populară Chineză, Turcia, Germania, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia, Austria şi Marea Britanie. Va fi un eveniment de anvergură, în care aducem în faţa arădenilor produsele industriei locale, să demonstrăm că industria Aradului este performantă şi competitivă la nivel european”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.