Klaus Iohannis este noul președinte al Partidului Național Liberal

Publicat de actualitati-arad in 28 Jun, 2014 | Parerea ta

iohanisKlaus Iohannis a câştigat, sâmbătă, alegerile pentru preşedinţia PNL, primind 1334 de voturi, din totalul de 1479 de voturi valabil exprimate la congres, contracandidatul său, Ioan Ghişe fiind votat de 144 de delegaţi.

„Este un vot copleşitor. Acest rezultat pentru mine este foarte emoţionant. Am îndrăznit să vă cer votul, am prezentat o moţiune care cred că poate să fie câştigătoare pentru PNL, dar acest vot masiv este foarte frumos. Mulţumesc mult“, a spus Iohannis, după ce a fost ales preşedinte al PNL la Congresul ordinar al liberalilor.
În acest context, el i-a invitat pe cei care au părăsit PNL să revină în partid.

„Suntem un mare partid, dar niciodată un partid nu poate să fie prea mare şi niciodată nu trebuie irosite resursele unui partid, vorbesc de resursele umane ale unui partid. De aceea daţi-mi voie astăzi, de la această tribună, să invit înapoi în partid pe cei care din varii motive, temporar, au crezut că le este mai bine în afara partidului“, a afirmat Iohannis.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, şi fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, au acceptat, sâmbătă, să fie propuşi candidaţi ai PNL la preşedinţia României, ei exprimându-şi acceptul în plenul congresului liberal.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare