Ziarul electronic al arădenilor

Kidu’, în stare gravă după ce a fost bătut. UPDATE: Agresorul a fost prins

OLYMPUS DIGITAL CAMERAArădeanul Valentin Costea, mecanic auto specializat în tunning-ul motoarelor, a fost transportat în stare gravă la spital, joi, după ce a fost găsit bătut și plin de sânge în atelierul său.

Valentin Costea (34 ani), sau Kidu’ cum era cunsocut de prieteni, deține un atelier auto în Zona Industrială UTA, iar joi a fost bătut de persoane rămase încă neidentificate.

Costea a fost găsit inconștient, într-o baltă de sânge, încuiat în atelier, iar cheia de la ușa atelierului era într-unul dintre sertarele biroului din interior.

Conform unor surse, un apropiat al lui Valentin Costea vrut să intre în atelier, însă a fost surprins când a văzut ușa încuiată și lumina aprinsă.

După ce l-a sunat și a văzut că nu răspunde, a chemat Poliția, care l-a descoperit pe Costea căzut în atelier, cu multiple lovituri la cap. Cel mai probabil, Costea a fost lovit cu o bâtă de baseball.

Valentin Costea, care este soțul prezentatoarei tv Diana Mariș Costea, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Arad, unde a fost diagnosticat cu comă de gradul III/IV și hemoragie cerebrală masivă, medicii hotărând să-l transfere la Timișoara, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Apropiații lui Valentin Costea susțin că acesta își schimba des angajații, pentru că era nemulțumit de ei și suspectează că acesta ar fi fost bătut de unul dintre angajați.

Cazul a fost preluat de polițiști.

UPDATE

Polițiștii au reținut un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit că ar fi cel care l-a agresat pe Valentin Costea.

Tânărul era angajat fără forme legale la atelierul deținut de Costea. El le-a spus anchetatorilor că l-a lovit cu o bară metalică pe Costea. Agresorul spune că a vrut să fure bani de la patronul său, însă pentru că nu a găsit i-a luat doar telefonul mobil, pe care l-a vândut.

Agresorul, care a fost reținut de polițiști, a mai afirmat că după săvârșirea faptei a încuiat atelierul și a plecat.

Valentin Costea a fost transportat la un spital din Timişoara în comă de gradul III/IV şi a fost operat pentru a se elimina un hematom care presa creierul.

Conform medicilor, victima este în continuare în comă, fiind conectată la aparate de menţinere a funcţiilor vitale.

În cursul dimineții de vineri, Diana Mariș Costea, soția lui Kidu’, le-a mul’umit celor care au fost alături de ea

„Vă mulțumesc că sunteți lângă mine… îmi pare rău că multora nu am apucat să vă răspund la apeluri sau la mesaje. Apreciez implicarea voastră, D-zeu să vă răsplătească înzecit“, este mesajul postat de Diana Mariș Costea pe o rețea de socializare.

CITITI SI: Valentin Costea dă forţă motoarelor maşinilor de curse

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.