Kaiac-canoe: Rezultate bune pentru juniorii din Arad

Publicat de actualitati-arad in 16 Aug, 2013 | Parerea ta

DSCN6617-1Pe canalul de la Bascov-Piteşti au avut loc, în perioada 8-11 august, Campionatele Naţionale de kaiac-canoe rezervate juniorilor, competiţie la care au participat și sportivii secției de kaiac-canoe din cadru Liceului cu Program Sportiv din Arad.

Sportivii pregătiţi de profesorul Gheorghe Muscă au avut o comportare bună, reuşind să urce de două ori pe podium şi în alte două probe să fie foarte aproape de podim.

Pe locul 1, şi campion în proba de K1B jun. III 2.000 m, s-a clasat sportivul Valentin Popescu. Acelaşi sportiv s-a clasat pe locul 2 în proba de 1.000 m.

O comportare bună au avut-o şi sportivii George Ienciu şi Koromi Roland, care în probele de K2B jun. III 2.000 m şi 1.000 m, s-au clasat pe locul 4, fiind foarte aproape de podium. Cei doi au fost la prima participare la un campionat naţional de juniori.

A urmat în perioada 12-14 august un concurs de selectie pentru loturile naţionale de juniori, iar în urma rezultatelor obţinute la acest concurs, sportivii Valentin Popescu şi Mihai Ogîgău au reale şanse să fie cooptaţi la loturile naţionale de juniori.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Sport

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare