Judeţul Arad a obţinut acreditarea Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo

Publicat de actualitati-arad in 29 Aug, 2016 | Parerea ta

poza 1În cursul săptămânii trecute au fost înmânate primele Certificate de acreditare ale Serviciilor Publice Judeţene sau locale Salvamont privind desfăşurarea de activităţi de prevenire a accidentelor montane şi de salvare în munţi şi Certificatele de atestare a capacităţii operative de intervenţie a echipei/echipelor Salvamont din cadrul acestor servicii, documente eliberate în urma derulării procesului de evaluare şi acreditare a structurilor salvamont din Romania. 

În această primă etapă de verificare au fost acreditate structurile salvamont judeţene din Arad, Argeş, Bihor, Bacău, Bistriţa Năsăud, Cluj , Dâmboviţa, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mureş, Neamţ, Prahova şi Sibiu precum şi structurile salvamont locale din Sinaia şi Borşa.

Judeţul Arad a obţinut acreditarea Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Arad şi certificarea capacităţii operative de intervenţie a Formației Salvamont pe o perioadă determinată de 1 an, termen în care serviciul, prin Consiliului Județean Arad, va fi nevoit să definitiveze amenajarea și dotarea unei baze de salvare montană în Stațiunea Moneasa și achiziționarea de mijloace specifice de transport și comunicații. Acreditarea și certificarea formației județeane salvamont, după acreditarea și certificarea echipei județene salvaspeo la finalul anului 2015, confirmă încă o dată seriozitatea cu care Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Arad și Consiliul Judeţean Arad tratează la nivelul judeţului nostru activitatea de salvare montană și speologică.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare