Ziarul electronic al arădenilor

Judecătorii care vor face parte din BEC Arad, trași la sorți

comunicat-presa-11-300x218Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În conformitate cu prevederile art. 13, alin. 2 din Legea nr. 208/2015, privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, prevederile Hotărârii Guvernului nr. 634 din data de 31.08.2016, privind stabilirea datei alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2016 şi prevederile Hotărârii Guvernului nr. 635 din data de 31.08.2016, pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2016,

vă aducem la cunoştinţă că reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice precum şi orice persoană interesată, sunt invitaţi să participe la tragerea la sorţi, a celor trei judecători din cadrul Tribunalului Arad care vor face parte din Biroul Electoral de circumscripţie nr. 2 – Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 11 decembrie 2016.

Tragerea la sorţi va avea loc vineri, 30 septembrie 2016, orele 10,00, la sediul Tribunalului Arad din B-dul Vasile Milea, nr. 2-4, Judeţul Arad, în şedinţă publică, la Sala festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I şi va fi efectuată de către Preşedintele Tribunalului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Tribunalul Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

 

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *