Ziarul electronic al arădenilor

Judecați pentru infracțiuni rutiere

trimis-in-judecataProcurorii din Ineu și Chișineu Criș au dispus trimiterea în judecată a doi bărbați, care au comis infracțiuni rutiere.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu l-au trimis în judecată pe Alexandru Valentin Dumitran, pentru că a condus un autovehicul în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, bărbatul, în data de 31 august 2015, după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a urcat la volanul unui autoturism Renault, şi, cu toate că nu poseda permis de conducere, a circulat pe drumurile publice din orașul Pâncota.

Fiind testat, de organele de poliţie, cu aparatul etilotest, a fost determinată o concentraţie de vapori de alcool în aerul expirat de 0,68 mg/l.

Din buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie a rezultat că bărbatul avea o alcoolemie în sânge la proba prelevată de 1,10 g de alcool la 1.000 de ml de sânge.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

Totodată, Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş a sesizat instanţa de judecată cu privire la inculpatul Alexandru Moldoveanu, cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 8 martie 2016, bărbatul a condus un moped marca Honda, pe DN 79/A, din Pilu, până în Vărşand, în condiţiile în care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Dosarul penal şi acordul de recunoaştere a vinovăţiei au fost înaintate spre soluţionare Judecătoriei Chişineu Criş.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.