Judecați pentru că au condus sub influența alcoolului

Publicat de actualitati-arad in 11 Aug, 2016 | Parerea ta

fiolaMai multe persoane din județul Arad au fost trimise în judecată, după ce au fost depistate în trafic, conducând autovehicule, în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Unul dintre cei trimiși în fața instanței, de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, este Kraiczar Francisc.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în data de 2 aprilie 2016, bărbatul a fost depistat conducând pe str. Înfrăţirii din Chişineu Criş, din direcţia Oradea spre Arad, un autoturism Volkswagen Polo, având o alcoolemie peste limita de 0,80 gr. ‰ alcool în sânge.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş pentru soluţionare.

Tot procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Ciprian Lucian Emler.

Conform procurorilor, bărbatul a fost depistat conducând, pe o stradă din comuna Şimand, paralelă cu DN 79, un autoturism Renault, având o alcoolemie peste limita de 0,80 gr. ‰ alcool în sânge.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş, spre soluţionare.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad l-au trimis pe Cristian Iovanov, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, în noaptea de 14/15 noiembrie 2015, Iovanov a condus pe raza comunei Covăsânţ un autoturism Mercedes, având o alcoolemie peste limita de 0,80 gr. ‰ alcool în sânge.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Lipova.

De asemenea, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a lui Marius Teofil Cotuna, pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere  şi  conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe.

Potrivit probatoriul administrat în cauză, în seara zilei de 21 iunie 2016, bărbatul a condus pe raza comunei Vladimirescu şi a municipiului Arad o autoutilitară Mitsubishi, cu număr de circulaţie provizoriu expirat din data de 13 aprilie 2016, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi având o alcoolemie peste limita de 0,80 gr. ‰ alcool în sânge.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Arad.

Tot pentru de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe a fost trimis în judecată Stelian Ciprian Muşuroi.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au informat că, bărbatul, în data de 13 martie 2016, în timp ce conducea un autoturism Opel Corsa, pe str. Nicolae Bălcescu din oraşul Nădlac, a avut o alcoolemie peste limita de 0,80 gr. ‰ alcool în sânge.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Arad.

Și Crinel Vasile Medre a fost trimis în judecată, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, bărbatul, în data de 8 mai 2016, în timp ce conducea un autoturism BMV, pe str. Mihai Viteazu din Lipova, a avut o alcoolemie peste limita de 0,80 gr. ‰ alcool în sânge.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Lipova.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare