Jocuri și povești, la Ziua Familiei

Publicat de actualitati-arad in 07 Jun, 2014 | Parerea ta

IMG_3984GALERIE FOTO Prima ediţie a „Zilei Familiei” s-a desfășurat, sâmbătă, în Parcul Copiilor din Arad, la eveniment fiind prezenţi zeci de copii cu părinții, aceștia participând la diverse concursuri cu premii, dar și la ateliere de creație.

De asemenea, printre cei prezenți a fost scriitorul Mircea Cărtărescu, acesta fiind însoţit de soţia lui, Ioana Nicolaie, şi fiul Gabriel.

Copiii și părinții prezenți la „Ziua Familiei”, eveniment organizat de Primăria Arad, au putut să participle la întreceri sportive între familii, precum badminton, streetball, trageri la ţintă.

Totodată, pe lângă întrecerile sportive, copiii, alături de părinţi, au putut participa la ateliere creative, unde au desenat, au pictat, au confecţionat felicitări, au făcut modelaje.

Pe scena amenajată în parc, copiii au putut să cânte sau să recite poezii. Pe scenă au urcat şi componenţii trupei de percuţionişti a Liceului de Artă „Sabin Drăgoi” din Arad.

Tot în parc a mai fost amenajat un colţ al poveştilor, unde copiii au putut asculta, scrie sau rescrie diverse poveşti.

La colţul poveştilor a fost prezentă şi familia Cărtărescu. Ioana Nicolaie le-a spus copiilor povești presărate cu ghicitori, din cea mai nouă carte a ei, „Arik şi mercenarii”. Copiii au primit foi de hârtie şi creioane colorate pentru a-l desena pe Arik, iar la final, cele mai bune desene şi cei mai activi copii au primit premii.

Pentru acest eveniment, organizatorii au pregătit sute de premii pentru familiile participante, unele dintre acestea fiind cu caracter special: premiul pentru cea mai numeroasă familie participantă, premiul pentru familia cu cele mai multe generaţii prezentă la această zi, pentru cea talentată familie şi cea mai sportivă etc.

Pe parcusul zilei, copiii au primit, gratuit, mere şi banane, din partea organizatorilor.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare