Jandarmii aradeni, vizitați de ofițerii Cursului Superior Internațional

Publicat de actualitati-arad in 19 Oct, 2016 | Parerea ta

Ofițeri participanți la Cursul Superior Internațional, organizat de Școala de Aplicație pentru Ofițeri ,,Mihai Viteazul” a Jandarmeriei Române, în perioada 5 septembrie – 9 decembrie 2016, au desfășurat miercuri, 19 octombrie, o vizită de informare și documentare în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Delegația a fost alcătuită din 17 ofițeri participanți la cea de a XIV-a ediție a acestui curs și provin din țări ca: Franța, Iordania, Madagascar, Maroc, Mali, Republica Serbia, Republica Moldova, Ucraina, Palestina și România.

Pe timpul vizitei, jandarmii arădeni au prezentat atribuțiile și misiunile ce le revin și, de asemenea, obiective din zona de responsabilitate.

În cadrul Cursului Superior Internațional, ofițerii se pregătesc pentru a ocupa funcții într-un stat major internațional, în cadrul unor operațiuni de menținere a păcii sub mandat ONU.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare