Ziarul electronic al arădenilor

Jandarmii arădeni, sesizați cu privire la un caz de furt

comunicat presaLuni, 16 mai a.c., în jurul orei 20.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, a fost sesizat un caz de furt ce a avut loc într-un centru comercial situat în Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad.  

Jandarmii s-au deplasat de urgență la adresa precizată unde, într-un magazin de articole sportive, au identificat o persoană care a fost observată în timp ce sustrăgea mai multe articole de îmbrăcăminte.

Pe timpul controlului corporal efectuat, de sub îmbrăcămintea persoanei au căzut două perechi de pantaloni scurți și un trening.

Jandarmii au întocmit persoanei în cauză, Daniel H., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Arad, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, fiind susceptibil de săvârșirea infracțiunii de furt.

Prejudiciul creat, în valoare de 760 lei, a fost recuperat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *