Jandarmii arădeni în misiuni la sfârșit de săptămână

Publicat de actualitati-arad in 19 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaEfective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au fost angrenate, în acest sfârșit de săptămână, în 72 misiuni ce au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, în zona de competență.

Dintre acestea, 10 au fost misiuni de asigurare a ordinii publice, 56 pe linia menținerii ordinii publice și 6 acțiuni în cooperare cu alte instituții. Jandarmii arădeni au răspuns la patru apeluri venite din partea cetățenilor, la dispeceratul inspectoratului, prin numărul de urgență 112.

Pe timpul misiunilor și în acțiunile desfășurate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3010 lei, pentru săvârșirea de fapte de cerșetorie, pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, pentru apelarea nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgență și pentru alte fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială.

Au fost, de asemenea, aplicate sancțiuni contravenționale pentru fapte de comerț ilicit, respectiv pentru comercializarea unor obiecte, fără a avea autorizație și documente care să dovedească proveniența mărfii.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală în cazul săvârșirii a două infracțiuni, pentru furt dintr-un magazin și într-un caz de distrugere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare