Ziarul electronic al arădenilor

Jandarmii arădeni au intervenit la un apel de urgență

comunicat presaVineri, 5 august, în jurul orei 21.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, a fost solicitată intervenția unui echipaj, în zona unui local public din municipiul Arad.

Apelul a fost făcut de către un bărbat în vârstă de 58 de ani care a reclamat faptul că, în timp ce servea masa, a fost lovit de către un alt bărbat. La verificări a rezultat că, între cei doi, a izbucnit un conflict pe fondul unor neînțelegeri legate de locurile la mese. Persoana agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Jandarmii au depistat și cea de-a doua persoană, în apropierea localului, aceasta fiind un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Arad.

În acest caz au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, persoana în vârstă de 48 de ani fiind susceptibilă de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *