Ziarul electronic al arădenilor

Jandarmii arădeni, alături de elevii aflați în stațiunea Moneasa

comunicat presaJoi, 14 iulie a.c., în Tabăra pentru copii și tineret din stațiunea Moneasa a avut loc o întâlnire a jandarmilor din cadrul compartimentului de prevenire și combatere a faptelor antisociale din Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad cu elevi aflați în tabără.

Activitatea a fost planificată în cadrul campaniei „Vacanță în siguranță!” organizată de Jandarmeria Română.

Pe timpul întâlnirii, elevii au fost informați cu privire la modele comportamentale pe care le pot adopta pentru a nu se transforma în victime ale unor fapte antisociale.

De asemenea, le-au fost prezentate principalele fapte antisociale săvârșite de elevi și măsurile care se aplică în conformitate cu cadrul legal, în cazul săvârșirii acestor fapte.

Activitățile campaniei „Vacanță în siguranță!” sunt planificate să se desfășoare până la sfârșitul lunii august, în locații în care elevii se află în tabere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.