Jandarmii arădeni, alături de elevii aflați în stațiunea Moneasa

Publicat de actualitati-arad in 15 Jul, 2016 | Parerea ta

comunicat presaJoi, 14 iulie a.c., în Tabăra pentru copii și tineret din stațiunea Moneasa a avut loc o întâlnire a jandarmilor din cadrul compartimentului de prevenire și combatere a faptelor antisociale din Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad cu elevi aflați în tabără.

Activitatea a fost planificată în cadrul campaniei „Vacanță în siguranță!” organizată de Jandarmeria Română.

Pe timpul întâlnirii, elevii au fost informați cu privire la modele comportamentale pe care le pot adopta pentru a nu se transforma în victime ale unor fapte antisociale.

De asemenea, le-au fost prezentate principalele fapte antisociale săvârșite de elevi și măsurile care se aplică în conformitate cu cadrul legal, în cazul săvârșirii acestor fapte.

Activitățile campaniei „Vacanță în siguranță!” sunt planificate să se desfășoare până la sfârșitul lunii august, în locații în care elevii se află în tabere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare