Jandarmeria Română, mesaj inedit de Paşte

Publicat de actualitati-arad in 14 Apr, 2017 | Parerea ta

VIDEO Jandarmeria Română a postat  pe pagina sa de Facebook, un clip video inedit de Paşte, în care „cei mai bine antrenaţi luptători ai Jandarmeriei” au asigurat protecţia unui coş de ouă încondeiate – „transport special” -, pe care l-au predat, apoi, unui cuplu de vârstnici îmbrăcaţi în costume populare , la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

„Ultimă oră – un transport special de o valoare deosebită a ajuns în siguranţă în România. Cei mai bine antrenaţi luptători ai Jandarmeriei au asigurat protecţia acestuia şi l-au predat intact destinatarilor. Sunteţi curioşi să descoperiţi valori păzesc jandarmii cu atâta grijă?”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

În clipul video, mai mulţi jandarmi, echipaţi cu veste antiglonţ şi arme, preiau de la Sediul Inspectoratului General de Aviaţie, o cutie neagră adusă cu un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne, pe care o transportă mai departe, într-o maşină blindată filată de alte două maşini, la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

La muzeu, jandarmii sunt întâmpinaţi de un cuplu de vârstnici îmbrăcaţi în costume tradiţionale româneşti.

„Bădie Alexandru, misiunea a fost îndeplinită. Coletul a fost adus în siguranţă”, raportează unul dintre jandarmi, care deschide cutia neagră în care se află un coş cu ouă încondeiate.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Din tara

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare