Jaguar cu acte false, depistat la Vama Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 18 Mar, 2013 | Parerea ta

vama nadlac11Un autoturism Jaguar, pentru care proprietarul a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals, a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

Conform polițiștilor de frontieră, în autoturism se aflau Cristian H., de 24 ani, din județul Timiș, pasager și propietar al Jaguar-ului, și Petru R., de 40 ani, tot din județul Timiș, care conducea mașina.

Cei doi bărbați intenționau să iasă din țară, iar la controlul de frontieră proprietarului autoturismului, înmatriculat în Marea Britanie, i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate, şi documentele autoturismului.

Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare prezentat, motiv pentru care  cei doi  au  fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări.

Petru R. a declarat că a condus autoturismul până la controlul de frontieră şi nu știa că certificatul de înmatriculare ar fi fals.

La rândul său, Cristian H. a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie, în urmă cu două luni de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, cu suma de 1.500 euro. Atunci, susține Cristian H., a primit şi certificatul de înmatriculare şi nu știa că acesta ar fi fals.

Lui Cristian H., proprietarul mașinii, i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat  şi uz de fals.

De asemenea, lui Radu P., șoferul mașinii, i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare