Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 2: Jaf la o bancă din cartierul Micălaca. Banii au fost recuperați

politiaUn bărbat a jefuit, joi, sediul unei sucursale bancare din municipiul Arad, unde a intrat cu o cagulă pe faţă şi ţinând un pistol în mână, potrivit martorilor.

Agresorul a ameninţat o angajată şi un client aflat în unitatea bancară, reuşind să fugă cu câteva teancuri de bancnote.

Sucursala BCR se află în cartierul Micălaca din municipiul Arad, iar potrivit poliţiştilor, bărbatul, înalt, mascat cu o cagulă pe faţă, a intrat în sediul băncii şi a ameninţat angajaţii cu ceea ce părea a fi un pistol, cerându-le banii.

Atacatorul a reuşit să ia o parte din bani şi a fugit printre blocurile din zonă.

În acel moment, în bancă se afla doar un client, un bărbat, care spune că a fost şi el ameninţat şi nu a reuşit să imobilizeze atacatorul.

Mai multe echipaje de poliţie au ajuns în cartierul Micălata pentru cercetări, o parte dintre poliţişti încercând să-l găsească pe bărbat, printre blocurile din zonă.

UPDATE

Poliţiştii au găsit banii furaţi de la sucursala băncii, aruncaţi la o ghenă de gunoi din vecinătate, tot acolo fiind găsite şi o pereche de mănuşi, o cagulă şi pistolul care s-a dovedit a fi de jucărie.

Reprezentanţii IPJ Arad au declarat, pentru Mediafax, că în rucsac se afla suma de 86.000 lei. Tot în ghena de gunoi au fost găsite o pereche de mănuşi, cagula şi pistolul, folosit la jaf, care s-a dovedit a fi de jucărie.

Poliţiştii încă îl caută pe autorul jafului.

„La mai puţin de 200 de metri de unitatea bancară în care a fost sesizată tâlhăria, a fost depistat un ruscac în care se afla suma de 86.000 lei, o pereche de mănuşi, o cagulă precum şi pistolul, care s-a dovedit a fi de jucărie. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a-l depista, în cel mai scurt timp, pe cel bănuit de comiterea faptei“, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, inspector Lorena Pîrvulescu.

UPDATE 2

Un bărbat care corespunde semnalmentelor fizice ale suspectului căutat în cazul jafului de la o sucursală bancară din Arad a fost audiat, joi seară, de poliţişti şi procurori, însă anchetatorii afirmă că deocamdată acesta nu are calitatea de suspect.

Poliţiştii afirmă că bărbatul corespunde semnalmentelor fizice ale suspectului care a intrat în sucursala  bancară mascat cu o cagulă şi un pistol care s-a dovedit a fi de jucărie.

Poliţiştii analizează imagini susprinse de camerele de supraveghere ale băncii şi altele amplasate în cartierul Micălaca, unde se află sucursala bancară jefuită, încercând să identifice atacatorul.

Acesta are aproximativ 175 centimetri înălţime şi între 55 şi 60 de kilograme.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *