Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca: „Vă doresc un an școlar frumos, cu satisfacții și rezultate bune!”

comunicat-presaPreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, transmite un mesaj cu prilejul începutului noului an şcolar, subliniind că administraţia publică a inclus între priorităţile sale şcoala arădeană.

„Vă doresc un an școlar frumos, cu satisfacții și rezultate bune! În calitate de președinte al Consiliului Județean Arad și prim-vicepreședinte al PNL Arad, am cerut colegilor mei din consiliul județean să considerăm școala arădeană o prioritate printre preocupările noastre administrative. Ce înseamnă asta?

Că ne dorim ca absolvenții să fie bine pregătiți și să își găsească un loc de muncă pe cât posibil cât mai aproape de casă; să avem școli bine înzestrate, cu elevi și dascăli implicați în viața comunității; să putem aduce din surse locale, corn și lapte arădean pentru elevii arădeni; că am decis să reintroducem excursiile școlare pentru cunoașterea județului, la obiective locale cu încărcătură istorică și culturală”, a declarat  Iustin Cionca.

Acesta a subliniat că administraţia judeţeană va încheia un parteneriat cu cele două universități arădene și cu Inspectoratul Școlar.

„Vom semna un parteneriat cu cele două universități arădene și cu Inspectoratul Școlar pentru ca dvs., când veți fi în ultimul an de liceu sau veți deveni studenți, să beneficiați de platforme de practică în instituțiile publice, să învățați meserie încă din școală și să dobândiți o diplomă cu valoare mai mare. Cu Inspectoratul Școlar dezvoltăm învățământul dual, fiindcă avem copii de foarte bună calitate, care pot deveni meseriași apreciați oriunde în lume – dar noi ne dorim să devină specialiști aici, acasă la ei, să fie un sprijin pentru părinți, pentru județul și pentru țara lor.

Începe un an școlar pe care vi-l dorim plin de episoade frumoase. Sunteți la o vârstă a acumulărilor, la care fiecare zi este o bucurie, cu experiențe noi și cu provocări de care știu că nu vă feriți. Vă doresc succes în toate și să aveți în vedere că indiferent spre ce vă veți îndrepta în viață, cum vă veți construi cariera și parcursul profesional, personal, este bine să vă străduiți să fiți cei mai buni în domeniile voastre de interes, să munciți pentru asta, fiindcă atunci veți fi apreciați și respectați. Este singura rețetă de succes pe care pot să v-o recomand!”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *