Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca (PNL): „Îmi doresc o campanie curată, onestă!”

iustin-cioncaÎnainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie șeful campaniei PNL Arad, Iustin Cionca, transmite un mesaj atât pentru membrii partidelor politice care urmează să intre în lupta pentru locurile din Parlament, cât și pentru arădeni.

„Stimați arădeni, stimați colegi,

Vineri începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. Îmi doresc pentru județul Arad o echipă de parlamentari capabilă să reprezinte interesele arădenilor la București, o echipă care să poată constitui un rezervor de miniștri, secretari de stat, pentru viitorul Guvern.

Îmi doresc ca în următorii patru ani Aradul să fie puternic, iar cetățenii județului respectați de cei care vor ajunge în Camera Deputaților și Senat. Am făcut o schimbare de generație pe listele electorale, la Camera Deputaților avem cinci tineri de aprox. 30 de ani, intelectuali, specialiști pe domeniile lor de activitate, unii din societatea civilă, care nu au mai făcut niciodată politică la acest nivel!

Am promis că începem schimbarea prin noi înșine și ne-am ținut de promisiune!

Mi-aș fi dorit o campanie curată, onestă. Vedem însă că unii dintre adversarii noștri nu se pot abține nici de la minciună, nici de la răutăți și manipulări. Noi căutăm să ducem Aradul înainte, ei, să îl tragă înapoi. Avem astăzi un deputat extrem de vocal care candidează, dacă nu mă înșel, pentru al patrulea sau al cincilea mandat, le-am și pierdut șirul, fără ca arădenii să poată spune ce a făcut concret pentru ei, ca parlamentar.

Ne spune că vrea să schimbe Aradul, dar de ce nu a făcut nimic pentru asta, ca parlamentar, în ultimii 20 de ani? Avem un senator aterizat de la Dolj tocmai la Arad, fiindcă aici a găsit cea mai slabă organizație PSD din țară și, profitând de slăbiciunea ei, i-a dat la o parte pe arădeni și s-a pus în fruntea listei de candidați. PSD și ALDE ne spun că vor un altfel de Arad, dar nu numai că nu au făcut niciun bine Aradului, au mai și căutat să îi facă rău și să îi intimideze pe cei care muncesc pentru Arad (mai ales PSD, pentru care județul nostru a fost o vacă de muls care a hrănit bine Teleormanul lui Dragnea și Doljul lui Fifor).

PNL intră în campania electorală cu dorința de a continua marile proiecte ale Aradului, de a le finaliza cu bine și de a genera altele, noi. Majoritatea candidaților liberali sunt tineri.

PNL are două treimi din primarii din județ, conducerea Consiliului Județean, conducerea Primăriei Arad, majoritatea în Consiliul Local Municipal. Majoritatea cetățenilor Aradului sunt reprezentați în administrație de liberali.

De aceea este important ca Aradul să aibă și la București parlamentari liberali puternici, care să sprijine un guvern liberal, preocupat de județul nostru și nu doar de județele care trăiesc din ajutor social și din ce se produce în vestul României.

Stimați arădeni, stimați colegi,

Vă doresc ca această campanie electorală, care stă să înceapă, să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie să puteți decide corect pentru Aradul puternic, în interesul dumneavoastră, pentru ca România să meargă înainte!” a încheiat șeful campaniei PNL Arad, Iustin Cionca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *