Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca: „PNL Arad promovează oameni noi pe listele de parlamentare“

cionca-boca-popescu-1În conferința de presă de astăzi, șeful de campanie al PNL Arad, Iustin Cionca a prezentat doi dintre candidații la alegerile parlamentare ce vor avea loc în 11 decembrie.  

„PNL Arad mizează pe schimbarea masivă a echipei pentru alegerile parlamentare, înainte de toate, prin întinerire. Cel puțin jumătate din lista noastră pentru Camera Deputaților este formată din tineri cu o medie de vârstă de 30 ani, care nu au mai făcut politică la acest nivel.

Am promis că schimbarea începe prin noi înșine și ne ținem de acestă promisiune! Le propunem arădenilor, pe lângă candidații consacrați, și fețe noi la alegerile parlamentare. PNL nu a stabilit, deocamdată, ordinea finală pe liste. În perioada următoare vom prezenta și alți candidați tineri, oameni capabili, de perspectivă, apreciați în domeniile lor de activitate.

Unul dintre candidații cu care ieșim public, medicul Sebastian Popescu, este unul dintre cei mai dedicați activiști din sfera civică arădeană. A candidat în cadrul proiectului 3 pentru Arad și mă bucur că a rămas în echipa noastră.

În ultimii ani, Sebastian a avut o activitate impresionantă în municipiul și județul Arad, în ceea ce privește proiectele de prevenție în sănătate, educație medicală în școli, dar și campanii de ecologizare și protecție a mediului. Este doctorand la Timișoara, dar și medic rezident pe chirurgie Chirurgie Orală si Maxilo-facială, în cadrul SCMU Timișoara” a menționat, prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca,

Sebastian Popescu spune că este un susținător al proiectelor guvernului Cioloș: „Vreau să fac parte din singura echipă care se va asigura că acestea vor fi duse la bun sfârșit. Sunt un simpatizant al principiilor liberale și implicit un simpatizant al PNL-ului.

Văzând însă ce se întâmplă în sfera politică, și aici mă refer la modul de abordare al politicienilor din vechea gardă social democrată, dar și a felului în care oamenii privesc politica, până acum nu am avut curajul să fac acest pas. După învestirea lui  Cioloș ca premier, am simțit că primesc imboldul necesar pentru a lua decizia de a mă implica activ în politică. Chiar dacă am privit cu mari suspiciuni și îndoieli politica, cred că acesta este momentul în care o să îmi infrunt aceste temeri.

Împărtășesc aceleași valori cu cele ale Partidului Național Liberal, și anume onestitatea, munca, seriozitatea și grija față de cetățeni și comunitate. Îmi doresc o altfel de clasă politică, un altfel de discurs politic, unul mai sincer și mai direct, iar asta se poate întampla doar prin implicarea noastra, a tinerilor, pe care îi aștept alături de mine“, a încheiat candidatul PNL la alegerile parlamentare, dr. Sebastian Popescu

În ceea ce îl privește pe următorul candidat PNL, Cionca menționează faptul că: „Bogdan Boca este consilier local la primul mandat și președintele organizației de tineret PNL Arad. Ați văzut, și în calitate de președinte de ședință în Consiliul Local Municipal demonstrează competență și seriozitate. Ne dorim de la Bogdan să facă transferul între generații, să deschidă și mai mult PNL-ul pentru oameni tineri, dornici de implicare”.

Bogdan Boca, având o experiență de 6 ani în sfera politică, crede că politica în forma ei pură nu înseamnă ce vedem noi azi în Parlamentul României. „Politica nu înseamnă corupție sau plagiat, nu înseamnă infractori care se ascund în spatele imunității, cum ne arată PSD-ul zilnic în media, ci este sau ar trebui să fie o mișcare civică, un plan de acțiune unitar în beneficiul oamenilor… sau cel puțin așa văd eu lucrurile.

Un guvern technocrat, cu viziuni liberale, a reușit să schimbe într-un singur an mai mult decât PSD-ul în anii lor de guvernare. Și atunci vă întreb, nu este acesta proiectul pe care merită să îl susținem? Nu este programul guvernului  Ciolos schimbarea în bine de care avem atâta nevoie în România anului 2016?

Fiindcă Partidul Național Liberal este  singurul partid de dreapta care sprijină în totalitate continuitatea proiectelor lui Cioloș, am ales să mă înscriu în cursa pentru alegerile parlamentare din acestă iarnă, tocmai pentru a avea șansa de a face parte din echipa care va duce România spre normalitate”, a încheiat candidatul la funcția de parlamentar, liberalul Bogdan Boca.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *