Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca, o nouă sesiune de audiențe on-line

comunicat-presaIustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, îi invită pe arădeni la o nouă întâlnire în mediul on-line, joi 15 septembrie, între orele 16-17.

Tema abordată va fi „Sănătatea Publică”.

„Organizăm o nouă sesiune de audiențe on-line. De această dată, abordăm tema sănătății publice. Vă invit să ne adresați întrebări cu privire la acest subiect pe care îl considerăm deosebit de important în activitatea curentă a județului Arad.

Voi avea alături de mine specialiști din sistemul sanitar, pentru o cât mai competentă și completă abordare, respectiv răspunsuri cât mai documentate. Vă rog să nu ezitați să îmi trimiteți întrebările dvs. joi, între orele 16-17, pe profilul meu de facebook Iustin Cionca.

Întrucât la audiența precedentă am fost acuzat că nu am răspuns unei întrebări care fusese formulată pe două pagini distincte (și la care răspunsesem pe una dintre pagini), de această dată mă voi rezuma doar la întrebările care îmi vor fi adresate pe acest profil. Aștept cu interes întrebările dvs.!”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *